Extra opslagruimte nodig in Venlo?

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Venlo is direct te bereiken op telefoonnummer: 0800 1275

Ben je op zoek naar opslagruimte in Venlo en wil je graag opslagruimte in Venlo huren?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk opslagruimte voor opslag/overslag, zowel tijdelijk als langere duur.
Wij verhuren opslagruimtes vanaf 1mtot grote ruimten. We zijn zeer flexibel in ons aanbod.
 

Waarom opslagruimte Venlo huren bij storagebox?

 • Zeer scherpe huurtarieven
 • Locatie nabij centrum Venlo
 • Per dag opzegbaar
 • Alle opslagruimtes zijn beveiligd door middel van camerabewaking en een goed alarmsysteem
 • Opslagruimte al te huur vanaf 1m3
 • Storagebox is dagelijks te bereiken van 06:00uur tot 23:00uur. (daarna niet meer ivm alarm, veiligheid)
 

Overige informatie over opslagruimte Venlo bij Storagebox

Opslagruimte in Venlo is een nieuw fenomeen. Men kan deze opslagruimte gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag of archiefruimte of voor andere doelen om goederen op te slaan.
Venlo heeft sinds kort opslagruimte die makkelijk te huren is en zeer flexibel, namelijk bij Storagebox.

Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je opslagruimte komt en hoeveel opslagruimte je graag zou willen hebben. De opslagruimte in Venlo is zeer flexibel. Wij zitten net buiten het centrum van Venlo met onze opslagruimte.

De opslagruimte die je bij ons in Venlo huurt kunnen wij voorzien van een stroomaansluiting. Dit is uniek en daarmee biedt Storagebox Venlo een extra service die nergens verkrijgbaar is. De opslagruimte in Venlo is gegarandeerd veilig en wordt dagelijks met camera's beveiligd.

Storagebox Venlo is de enige Self Storage in Venlo-Venlo. Je kunt dus opslagruimte huren in Venlo, dichtbij het centrum, op het industrieterrein de Veegtes. Onze opslagruimtes zijn altijd vooraf te bekijken. Je bent van harte welkom!

Ook wanneer je in de dorpen Blerick - Baarlo - Velden - Maasbree - Arcen woont is de opslagruimte bij ons perfect!

10 jaar bestaand wij dit jaar met onze opslagruimte in Venlo! Dit is reden voor een feest. 10 jaar ervaring en 10 jaar de meest voordelige en flexibele aanbieder van opslag in de regio Venlo. Dit allemaal met een hoge service en tijdens kantooruren is deze vestiging bemand. U kunt dus ten allertijde goederen brengen en wij staan graag voor u klaar om u te helpen. 

Ga je verhuizen? En heb je direct opslagruimte Venlo nodig? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar en je kunt nu ook op zaterdagen en zondagen een afspraak maken voor je opslagruimte te huren in Venlo. Wij bieden tevens de mogelijkheid om gratis onze aanhanger uit te lenen zodat je zelf je opslagruimte in Venlo kunt vullen.

Tijdelijke opslagruimte in Venlo nodig? 
Storagebox slaat je goederen droog en beveiligd op!
Wanneer je te maken hebt met ruimte tekort wegens een verhuizing of verbouwing, bieden wij de oplossing: schone, droge en veilige opslagboxen voor een klein bedrag per maand. Bij Storagebox Venlo kun je gratis een aanhanger huren wanneer je een ruimte huurt. Maak het jezelf gemakkelijk en reserveer vandaag nog een opslagruimte online, dan hoef je enkel nog in te pakken!

Huren opslagruimte
Kort, lang en nog niet bekend voor hoelang je graag een ruimte wilt huren? Dit is bij ons allemaal mogelijk, wij zijn transparant, flexibel en onze core business is mens en ruimte verbinden! 

 • Bedrijfsruimte Sittard
 • Bedrijfsruimte Venlo
 • Kantoorruimte Venlo
 • Kantoorruimte Sittard
 • Kantoorruimte Roermond
 • Kantoorruimte Heerlen
 • **}
  Update