Extra opslagruimte nodig in Sittard?
Opslagruimte Sittard Contact ons opslagruimte Sittard
 

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Sittard is direct te bereiken op telefoonnummer: 0800 1275

Opslagruimte Sittard, Opslagruimte in Sittard huren? Wij leveren het beide. We hebben namelijk opslag ruimte voor opslag in Sittard.

Dit is natuurlijk een leuke woordspeling, maar wat nog beter is is dat wij maatwerk leveren in opslagplaatsen. Wij zijn gevestigd met onze opslagruimte in de regio Sittard. Opslagruimte is het nederlandse woord van Self Storage. Self Storage is een term die ook in Nederland veel wordt toegepast, maar als we dit dus letterlijk gaan vertalen dan staat er opslagruimte. Dus wij bieden een ruimte voor uw opslag.

Wij starten met 1m3 dit betekent dat wij u een ruimte bieden van 1x1x3 hoog. Wij bieden ook grote ruimtes te huur voor zowel voor de korte termijn als de lange termijn. Uiteraard als u de opslagruimte wat langer huurt en dat vooraf al te kennen geeft dan kunnen wij u een mooie korting geven, zo heeft u een goedkope opslagruimte.

Opslagruimte in Sittard is een nieuw fenomeen. Men kan deze opslagruimte gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag of archiefruimte. Indien u vragen heeft over de opslagruimte in Sittard dan kunt u ons altijd bellen. Sittard heeft sinds kort opslagruimte die makkelijk te huren is en zeer flexibel. U kunt deze opslagruimte benutten wanneer en hoe u maar zelf wilt. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u in uw opslagruimte komt en hoeveel opslagruimte u graag zou willen hebben. De opslagruimte in Sittard is zeer flexibel en denkt met u mee. Wij zitten net buiten het centrum van Sittard met onze opslagruimte.

De opslagruimte die u bij ons in Sittard huurt kunnen wij voorzien van een stroomaansluiting. Dit is uniek en daarmee biedt Storagebox Sittard een extra service die nergens verkrijgbaar is. De opslagruimte in Sittard is gegarandeerd veilig en wordt dagelijks met camera's beveiligd.

Sittard is een grote gemeente met vele kleine dorpjes erom heen. Storagebox Sittard is de enige Self Storage in Sittard. U kunt dus opslagruimte huren in Sittard, dichtbij het centrum, op het industrieterrein Noord. Onze opslagruimtes zijn altijd vooraf te bekijken. U bent van harte welkom.


Opslag in Sittard

Bent u op zoek naar een opslag in Sittard? Ook hiermee helpen wij u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden via email: info@storagebox.nl

Wij bieden via http://www.lebe.nl ook nog andere opslagruimte aan in Sittard. Wij bieden vanaf heden opslagruimte aan vanaf 1m2 tot 500m2. Maar ook voor andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.
  • Bedrijfsruimte Sittard
  • Bedrijfsruimte Venlo
  • Kantoorruimte Venlo
  • Kantoorruimte Sittard
  • Kantoorruimte Roermond
  • Kantoorruimte Heerlen
  • **}
    Update