Extra opslagruimte nodig in Roermond?
Opslagruimte Roermond
 

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Roermond is direct te bereiken op telefoonnummer: 0800 1275

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Roermond? Wij bieden zowel tijdelijke als perminente opslagruimte aan in Roermond. Voor zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons een opslagruimte huren in Roermond.

Wij zijn flexibel, dus wilt u graag tijdelijk wat meer ruimte huren of juist minder? Dit is bij ons allemaal geen enkel probleem. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen: info@storagebox.nl

Buiten de Self Storage ruimtes, hebben we nu ook opslagruimte vanaf 60m2 t/m 110m2;
 • 60 vierkante meter met 11 vierkante meter entresol (verdieping) voor slechts € 340,- p/maand
 • 63 vierkante meter met 11 vierkante meter entresol (verdieping) voor slechts € 360,- p/maand
 • 110 vierkante meter met 50 vierkante meter entresol (verdieping) voor slechts € 550,- p/maand

U heeft eigen toegang tot de ruimtes en deze ruimtes zijn ook d.m.v. van video bewaking beveiligd.
Indien u dus graag een iets grotere ruimte huurt in Roermond, maar toch klein, goed voor bijvoorbeeld voorraad te stallen, bent u bij ons aan het juiste adres.


Nieuws - opslagruimte Roermond
Opslagruimte in Roermond is een nieuw fenomeen. Men kan deze opslagruimte gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag of archiefruimte. Indien u vragen heeft over de opslagruimte in Roermond dan kunt u ons altijd bellen. Roermond heeft sinds kort opslagruimte die makkelijk te huren is en zeer flexibel. U kunt deze opslagruimte benutten wanneer en hoe u maar zelf wilt. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u in uw opslagruimte komt en hoeveel opslagruimte u graag zou willen hebben. De opslagruimte in Roermond is zeer flexibel en denkt met u mee. Wij zitten net buiten het centrum van Roermond met onze opslagruimte. Op de welbekende Mijnheerkensweg te Roermond.

Roermond heeft is een groeiende gemeente waar steeds meer mensen heen gaan om te winkelen en het outletcenter is natuurlijk erg in trek. De locatie van onze opslagruimte in Roermond is direct gelegen aan het outlet center. U kunt bij ons opslagruimte huren tegen de meeste gunstige tarieven van Roermond. We zijn niet alleen de meest voordelige, maar we waren ook de eerste en hebben jarenlange ervaring ook op andere plaatsen waar we actief zijn met onze opslagruimtes.

Tijdelijke opslagruimte in Roermond nodig? 
Storagebox slaat je goederen droog en beveiligd op!
Wanneer je te maken hebt met ruimte tekort wegens een verhuizing of verbouwing, bieden wij de oplossing: schone, droge en veilige opslagboxen voor een klein bedrag per maand. Bij Storagebox Roermond kun je gratis een aanhanger huren wanneer je een ruimte huurt. Maak het jezelf gemakkelijk en reserveer vandaag nog een opslagruimte online, dan hoef je enkel nog in te pakken!

Huren opslagruimte
Kort, lang en nog niet bekend voor hoelang je graag een ruimte wilt huren? Dit is bij ons allemaal mogelijk, wij zijn transparant, flexibel en onze core business is mens en ruimte verbinden! 
 • Bedrijfsruimte Sittard
 • Bedrijfsruimte Venlo
 • Kantoorruimte Venlo
 • Kantoorruimte Sittard
 • Kantoorruimte Roermond
 • Kantoorruimte Heerlen
 • **}
  Update