Extra opslagruimte nodig in Sittard?

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Sittard is direct te bereiken op telefoonnummer: 0800 1275

Opslagruimte Sittard, Opslagruimte in Sittard huren? Wij leveren het beide. We hebben namelijk opslag ruimte voor opslag in Sittard.

Wij zijn de nummer 1 als het gaat om het voorzien van opslagruimte, of het nu gaat om winterbanden opslag, inboedelopslag, archiefruimte, je kunt het zo gek niet verzinnen, maar als je opslagruimte hebt ben je bij ons aan het juiste adres.
WINTER ACTIE; 1ste MAAND €1,-  VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.
 

Contactformulier - Zomeractie

 
 Naam:


E-mail:


Telefoonnummer:


Vragen / opmerkingen:


Contact voorkeur:


Opslagruimte Sittard Contact ons opslagruimte Sittard
 

Ook voor andere metrages neem contact met ons op.

Dit is natuurlijk een leuke woordspeling, maar wat nog beter is is dat wij maatwerk leveren in opslagplaatsen. Wij zijn gevestigd met onze opslagruimte in de regio Sittard. Opslagruimte is het nederlandse woord van Self Storage. Self Storage is een term die ook in Nederland veel wordt toegepast, maar als we dit dus letterlijk gaan vertalen dan staat er opslagruimte. Dus wij bieden een ruimte voor uw opslag.

Wij starten met 1m3 dit betekent dat wij u een ruimte bieden van 1x1x3 hoog. Wij bieden ook grote ruimtes te huur voor zowel voor de korte termijn als de lange termijn. Uiteraard als u de opslagruimte wat langer huurt en dat vooraf al te kennen geeft dan kunnen wij u een mooie korting geven, zo heeft u een goedkope opslagruimte.

Opslagruimte in Sittard is een nieuw fenomeen. Men kan deze opslagruimte gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag of archiefruimte. Indien u vragen heeft over de opslagruimte in Sittard dan kunt u ons altijd bellen. Sittard heeft sinds kort opslagruimte die makkelijk te huren is en zeer flexibel. U kunt deze opslagruimte benutten wanneer en hoe u maar zelf wilt. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u in uw opslagruimte komt en hoeveel opslagruimte u graag zou willen hebben. De opslagruimte in Sittard is zeer flexibel en denkt met u mee. Wij zitten net buiten het centrum van Sittard met onze opslagruimte.

De opslagruimte die u bij ons in Sittard huurt kunnen wij voorzien van een stroomaansluiting. Dit is uniek en daarmee biedt Storagebox Sittard een extra service die nergens verkrijgbaar is. De opslagruimte in Sittard is gegarandeerd veilig en wordt dagelijks met camera's beveiligd.

Sittard is een grote gemeente met vele kleine dorpjes erom heen. Storagebox Sittard is de enige Self Storage in Sittard. U kunt dus opslagruimte huren in Sittard, dichtbij het centrum, op het industrieterrein Noord. Onze opslagruimtes zijn altijd vooraf te bekijken. U bent van harte welkom.


Opslag in Sittard

Bent u op zoek naar een opslag in Sittard? Ook hiermee helpen wij u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden via email: info@storagebox.nl

Wij bieden via http://www.lebe.nl ook nog andere opslagruimte aan in Sittard. Wij bieden vanaf heden opslagruimte aan vanaf 1m2 tot 500m2. Maar ook voor andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Je kunt bij ons voor diverse soorten opslagruimte terecht, wil je nu graag je winter/zomerbanden opslaan of heb je nog archiefruimte die je graag veilig wilt bewaren of is het zo dat je gaat verhuizen en tijdelijke opslagruimte in Sittard nodig hebt? Kortom voor welk doel maakt niet uit, maar voor iedere vorm van opslagruimte ben je bij ons van harte welkom. Tijdens kantooruren is er bezetting en we geven je graag een rondleiding.

Bent u al bekent met onze ruimte opslagmogelijkheden in de regio Sittard? We zijn niet alleen de voordeligste aanbieder van opslagruimte in Sittard, maar ook de meest flexibele en met de meeste ervaring, wij zijn inmiddels al bijna 10 jaar in Sittard aanwezig en weten dus precies waar u behoefte aan heeft. Door onze efficiente manier van werken kunnen wij scherpe tarieven aanbieden en voor u ook heel flexibel zijn. Wilt u graag meer weten over onze opslagruimte mogelijkheden in Sittard? U bent van harte welkom.
  • Bedrijfsruimte Sittard
  • Bedrijfsruimte Venlo
  • Kantoorruimte Venlo
  • Kantoorruimte Sittard
  • Kantoorruimte Roermond
  • Kantoorruimte Heerlen
  • **}
    Update