Veelgestelde vragen

Hoe groot is een Storagebox?
Hoe & wanneer moet ik betalen?
Wat zijn de openingstijden van Storagebox?
Hoe zit het met de veiligheid?
Wordt een Storagebox verwarmd?
Hoe kan ik laden en lossen?
Zijn mijn spullen verzekerd?
Neemt Storagebox goederen voor mij aan?
Hoeveel dagen van tevoren moet ik de storagebox opzeggen?
Mag ik werken in mijn Storagebox?

 

Hoe groot is een Storagebox?

Storagebox verhuurt in alle soorten en maten. Je kunt bij ons al terecht voor een minibox van 1m3. De gemiddelde box is circa 16m3. En voor de echt grote partijen zijn er speciale boxen vanaf 50m3 tot ruim 100m3.
Back to Top

 

Hoe & Wanneer moet ik betalen?

Bij het inchecken en voor het kopen of huren van spullen zijn er diverse betaalmogelijkheden. Dit kan per automatische incasso, contante betaling of zelf vooraf overmaken. 
Back to Top

 

Wat zijn de openingstijden van Storagebox?

Elke dag van 06.00 - 23.00 uur is Storagebox geopend. Zeven dagen per week, dus ook in het weekend. Bij Storagebox kunt u 17 uur per dag terecht. Het zijn per slot van rekening je eigen spullen, waar je op ieder moment bij moet kunnen.
Back to Top
 

Hoe zit het met de veiligheid?

Naast de 24 uurs videobewaking beschikt elke box over een stevig slot. Slechts met een sleutel en een toegangsdruppel is een unit te openen. Kortom, bij Storagebox zijn spullen veiliger opgeborgen dan waar ook!
Back to Top

 

Wordt een StorageBox verwarmd?

Je spullen zijn bij Storagebox echt in goede handen. Alle boxen worden verwarmd en zijn gegarandeerd droog, nooit kouder dan 7 graden. Vocht krijgt bij Storagebox geen kans.
Back to Top

 

Hoe kan ik laden en lossen?

Storagebox is een drive-in opslag. Je rijdt met een personen- of bestelauto gewoon naar binnen. Laden en lossen kan altijd overdekt en voor de deur van je eigen Storagebox. Zo krijgen regendruppels geen kans.
Back to Top

 

Zijn mijn spullen verzekerd?

Storagebox voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in je unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door een eigen inboedelverzekering. Helaas zijn er per verzekeraar grote verschillen in de voorwaarden en is vaak afhankelijk van de duur van de opslag. Wij raden altijd aan om de kleine lettertjes van de polis na te lezen.
Back to Top

 

Neemt Storagebox goederen voor mij aan?

Wanneer je met ons een raamovereenkomst aangaat, verzorgen wij voor u een leveringsunit. De leverancier kan de goederen in deze leveringsunit plaatsen en wanneer het uitkomt, plaats je de afgeleverde goederen in de Storagebox. Via deze oplossing is het ook mogelijk goederen te laten ophalen door een transporteur. Hiernaast zijn er andere oplossingen denkbaar zoals specifieke afspraken zoals toegang met een cijfercombinatie zodat u zelf kunt bepalen wie er bij de spullen kan.
Back to Top

 

Hoeveel dagen van tevoren moet ik de Storagebox opzeggen?

Zoals in het huurcontract staat vermeld, dien je uiterlijk 14 dagen voordat de nieuwe huurperiode begint, schriftelijk bij de balie van de locatie de huur op te zeggen.
Back to Top

 

Mag ik werken in mijn Storagebox?

Als het om in- of overpakken gaat, kun je dat natuurlijk in een Storagebox doen. Onder één voorwaarde: er mogen geen machinale handelingen worden verricht omdat de verzekering dit niet toestaat.
Back to Top


 

Self Storage VenloSelf Storage SittardSelf Storage Roermond en Self Storage Heerlen voor alle soorten opslag!

  • Bedrijfsruimte Sittard
  • Bedrijfsruimte Venlo
  • Kantoorruimte Venlo
  • Kantoorruimte Sittard
  • Kantoorruimte Roermond
  • Kantoorruimte Heerlen
  • **}
    Update