Opslagruimte voor winterbanden

Opslag van winterbanden is goed mogelijk in een self storage opslagruimte van Storagebox. De banden blijven droog, de temperatuur is constant (en nooit onder de 12 graden) en onze locaties zijn voorzien van camerabewaking en een elektronisch beveiligd toegangsysteem. Uw winterbanden liggen veilig en alleen u heeft toegang tot de unit waarin ze opgeslagen liggen.

 

Veilig opslaan

 

Als de zomer voorbij is en de natte herfst de herinneringen aan de zomervakantie heeft vervaagd dan is het vaak tijd voor winterbanden. In Nederland hebben we over het algemeen te maken met zachte winters en onze wegen zijn vlak. Toch zijn ook hier winterbanden absoluut noodzakelijk. Je banden zijn de basis voor een veilige wegligging. Daarmee maak je het contact met de weg, je banden vormen een basis voor je veiligheid. Eenmaal aangeschaft gaan  winterbanden een paar jaar mee, je wisselt ze af met je zo merbanden, dus die slijten op hun beurt ook minder snel. Om en om sla je ze op en ook daar zijn goede voorwaarden van belang. Hoe meer zorg je besteedt aan de opslag van je banden, hoe langer ze meegaan en dat scheelt behoorlijk in kosten.

 

Opties opslag winterbanden

 

Een set winterbanden kun je bij Storagebox gemakkelijk kwijt in een opslagunit van 2 m2, heb je meer banden omdat je ze doorverkoopt of wil je ze opslaan voor leden van je gezin en/of je familie? Dan is een ruimte van 4 m2 zeer geschikt. Bekijk onze prijzen en neem contact op om de opties te bespreken.

 

Waarom winterbanden?

 

Winterbanden zijn gemaakt van een andere rubbersamenstelling dan reguliere banden. Alles draait om het verbeteren van de grip in winterse omstandigheden. Het rubber dat wordt gebruikt voor normale, zomerbanden, wordt in de koudere wintermaanden harder. Hierdoor maakt dit rubber minder contact met de weg en is dus onveilig. Om dit veiligheidsgevaar te weerstaan zijn winterbanden gemaakt van een zachter rubber, dat meer contact maakt met de ondergrond. Daarnaast is het profiel aangepast, extra lamellen geven nog meer grip en zorgen voor optimale veiligheid. Ook in slechte weersomstandigheden.

 

Winterbanden opslaan bij Storagebox

 

Winterbanden zijn een verstandige investering. Onderschat de veiligheid van u en uw bijrijders niet en investeer in veiligheid op de weg. Storagebox geeft u de mogelijkheid om zo lang mogelijk van deze goede investering te genieten. Sla uw winterbanden op bij Storagebox. Wel zo verstandig. Neem geheel vrijblijvend contact op met Storagebox door te bellen naar gratis nummer 0800 – 12 75 of stuur een e-mail naar info@storagebox.nl. Op onze

contactpagina en bij locaties viundt u meer informatie over onze verschillende vestigingen.