Opslagruimte meubilair en inboedel

Wanneer je, tijdens of na verhuizing of verbouwing, opslagruimte voor inboedel en/of meubilair zoekt dan ben je bij Storagebox aan het juiste adres. Storagebox biedt opslagunits in verschillende afmetingen, van klein tot groot. Meubilair staat bij ons veilig, vochtvrij en verwarmd. Zo hoef je je geen zorgen te maken, wij bieden precies de ruimte die je voor je inboedel nodig hebt, en geen centimeter meer of minder. Storagebox geeft u de juiste ruimte, op het juiste moment.

 

Inboedel veilig opgeslagen

 

Een goed verzorgde opslagvoorziening is van groot belang voor inboedel en meubilair. Door op te slaan in een opslagunit van Storagebox profiteert u van de voordelen van perfect geregelde self storage. Je krijgt je eigen sleutel en bijbehorend slot, en een toegangschip waarmee je de rolpoort opent. Elke dag, ook in weekenden, heb je van 06.00 u. tot 23.00 u. toegang tot je opslagunit. Je kunt daarbij gebruik maken van een palletwagen, een trolley en een steekwagen.

 

Tijdelijke opslag inboedel en meubilair

 

Tijdelijke inboedelopslag is uitermate praktisch tijdens verhuizing of verbouwing van uw woonhuis. Een inboedel neemt veel plaats in beslag en het kan soms erg onhandig zijn om rondom uw meubilair te schilderen, breken of slopen. Het komt je meubilair zeker niet ten goede. Bescherming van je inboedel is niet alleen een kwestie van netjes met je spullen omgaan, het zorgt er ook voor dat het minder snel slijt en dat je langer van je investeringen geniet. Lees ook onze praktische tips over self storage.

Wij helpen je bij de verzorging van de juiste opslag op maat. Of het nu gaat om:

  • Opslag van een bankstel
  • Opslag van één of meerdere bedden inclusief matras
  • Opslag van grote wandkast
  • Opslag van complete inboedel
  • Opslag van divers meubilair
  • Opslag van fietsen

Het kan bij Storagebox. Kom eens langs op één van onze locaties of bel naar gratis telefoonnummer 0800 – 1275 voor meer informatie. Je kunt ook het contactformulier invullen op onze contact pagina, of bereken hoeveel ruimte je nodig hebt in onze handige ruimteplanner!