Motorstalling

Je motor stallen is niet alleen slim in de wintermaanden. Wanneer je weinig gebruikt maakt van je motor is een verwarmde en beveiligde storage, cq. stalling, de ideale oplossing. Zo zorg je ervoor dat hij in goede conditie blijft en dat je minder hoeft af te schrijven bij een eventuele verkoop.

 

Motorstalling in de winter

 

Een stalling voor je motorfiets is daarnaast de ideale uitkomst als je vooral van je motor gebruik maakt in de lente en de zomer. Zodra het regenachtig en kouder wordt, lijdt een motor meer dan een auto onder omstandigheden. Ook in een schuurtje achter in de tuin zul je hem goed moeten inpakken.

 

Waarom je motor stallen?

 

Een motor kan eenmaal niet goed tegen de kou en heeft extra zorg nodig tijdens de koudste maanden van het jaar. De echte motorliefhebbers halen hun remkabels los, vetten ze in en pakken ze in. Ook de schroeven en bouten die de stroomlijn verbindt hebben baat bij een goede invetbeurt. Zo voorkom je dat ze niet breekbaar worden en knappen zodra je je motor weer in gebruik neemt.

 

Zon? Starten en rijden maar!

 

Wanneer het toch een keer mooi weer is eind oktober open je je opslagunit en rij je zo naar buiten. Maak je geen zorgen om de rolpoort, die gaat vanzelf dicht. Informeer naar onze voordelige tarieven door contact op te nemen met één van onze Storagebox vestigingen. Je vindt je Storagebox in Venlo, Roermond, Heerlen en Sittard. Stal je motor onder de beste omstandigheden, stal je motor bij Storagebox!