Storagebox heeft opslagruimte in elke maat, van heel klein (SMALL) tot heel groot (XLARGE).

Services

h

Privé extra opslagruimte nodig?

Of je nu gaat verbouwen, een nieuwe woning koopt die nog niet is opgeleverd of je thuis gewoon wat meer ruimte wilt hebben.

Extra opslagruimte nodig voor uw webshop?

Storagebox biedt voor bedrijven de ideale, praktische oplossing op het gebied van opslag. Van kleine bedrijven tot grote, wereldwijd gevestigde ondernemingen, Storagebox heeft een plekje voor ze allemaal.

d

Opslag voor alle soorten dozen

Als je regelmatig verhuist weet je dat de hoeveelheid dozen die je gebruikt altijd je meest avontuurlijke verwachtingen overstijgt. Als je zo’n regelmatig verhuizer bent weet je ook dat die dozen altijd in de weg staan.

De juiste opslag voor je inboedel

Wanneer je, tijdens of na verhuizing of verbouwing, opslagruimte voor inboedel en/of meubilair zoekt dan ben je bij Storagebox aan het juiste adres. Storagebox biedt opslagunits in verschillende afmetingen, van klein tot groot.

Beste zorg voor je winterbanden

Opslag van winterbanden is goed mogelijk in een self storage opslagruimte van Storagebox. De banden blijven droog, de temperatuur is constant (en nooit onder de 12 graden) en onze locaties zijn voorzien van camerabewaking en een elektronisch beveiligd toegangsysteem.

Beveiligde en verwarmde motorstalling

Je motor stallen is niet alleen slim in de wintermaanden. Wanneer je weinig gebruikt maakt van je motor is een verwarmde en beveiligde storage, cq. stalling, de ideale oplossing.