Veelgestelde vragen

Hoe groot is een Storagebox?

Storagebox verhuurt in alle soorten en maten. Je kunt bij ons al terecht voor een minibox van 1m3. De gemiddelde box is circa 16m3. En voor de echt grote partijen zijn er speciale boxen vanaf 50m3 tot ruim 100m3.

Hoe & Wanneer moet ik betalen?

Bij het inchecken en voor het kopen of huren van spullen zijn er diverse betaalmogelijkheden. Dit kan per automatische incasso, contante betaling of zelf vooraf overmaken.

Wat zijn de openingstijden van Storagebox?

Elke dag van 06.00 – 23.00 uur is Storagebox geopend. Zeven dagen per week, dus ook in het weekend. Bij Storagebox kunt u 17 uur per dag terecht. Het zijn per slot van rekening je eigen spullen, waar je op ieder moment bij moet kunnen.

Hoe zit het met de veiligheid?

Naast de 24 uurs videobewaking beschikt elke box over een stevig slot. Slechts met een sleutel en een toegangsdruppel is een unit te openen. Kortom, bij Storagebox zijn spullen veiliger opgeborgen dan waar ook!

Wordt een StorageBox verwarmd?

Je spullen zijn bij Storagebox echt in goede handen. Alle boxen worden verwarmd en zijn gegarandeerd droog, nooit kouder dan 7 graden. Vocht krijgt bij Storagebox geen kans.

Hoe kan ik laden en lossen?

Storagebox is een drive-in opslag. Je rijdt met een personen- of bestelauto gewoon naar binnen. Laden en lossen kan altijd overdekt en voor de deur van je eigen Storagebox. Zo krijgen regendruppels geen kans.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Storagebox voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in je unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door een eigen inboedelverzekering. Helaas zijn er per verzekeraar grote verschillen in de voorwaarden en is vaak afhankelijk van de duur van de opslag. Wij raden altijd aan om de kleine lettertjes van de polis na te lezen.

Neemt Storagebox goederen voor mij aan?

Wanneer je met ons een raamovereenkomst aangaat, verzorgen wij voor u een leveringsunit. De leverancier kan de goederen in deze leveringsunit plaatsen en wanneer het uitkomt, plaats je de afgeleverde goederen in de Storagebox. Via deze oplossing is het ook mogelijk goederen te laten ophalen door een transporteur. Hiernaast zijn er andere oplossingen denkbaar zoals specifieke afspraken zoals toegang met een cijfercombinatie zodat u zelf kunt bepalen wie er bij de spullen kan.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik de Storagebox opzeggen?

Zoals in het huurcontract staat vermeld, dien je uiterlijk 14 dagen voordat de nieuwe huurperiode begint, Per mail onder vermelding van klantnummer, naam en box nummer.

Mag ik werken in mijn Storagebox?

Als het om in- of overpakken gaat, kun je dat natuurlijk in een Storagebox doen. Onder één voorwaarde: er mogen geen machinale handelingen worden verricht omdat de verzekering dit niet toestaat.

Storagebox & Veiligheid

Veiligheid van je eigen Storagebox is bij ons de hoogste prioriteit.
Wij hebben de gehele opslagunites zowel van buiten als binnen in het gebouw voorzien van kwalitatief hoogstaande bewakingssystemen, waarbij alle beelden 24 uur lang worden opgenomen. Verder zijn alle terreinen volledig afgesloten met hekwerk en garanderen we extra veiligheid na sluitingstijd.

Wanneer je een Storagebox huurt ontvang je van ons een sleutel die toegang biedt tot je eigen Storagebox. Je bent dan ook de enige die in deze box kan en mag. Voordat je de hoofdingang binnenkomt dien je met een persoonlijke toegangsdruppel de poort te activeren waarop je naar binnen kunt. Zelfs indien wenselijk kunnen meerdere mensen bevoegdheid verkrijgen, deze zetten wij dan kosteloos in ons systeem.